Η επιλογή του γραφείου γνωριμιών για να γνωρίσεις κορίτσια από την Ουκρανία : επί πληρωμή ή δωρεάν;

Ανάδοχος: http://www.sumy-romantic.com

Το να εγγραφείς σε ένα διαδικτυακό γραφείο γνωριμιών είναι ο αμεσότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να γνωρίσεις μια γυναίκα από την Ουκρανία. Τα γραφεία αυτά είναι δύο ειδών: Αυτά που παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και αυτά που ζητούν να γίνεις συνδρομητής τους. Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο για σένα;

Πρώτα από όλα ερεύνησε μέσα σου ποιοι είναι οι πραγματικοί σου στόχοι.

Θέλεις πραγματικά να βρεις μια γυναίκα για να κάνεις οικογένεια ή ζητάς απλά μια εικονική περιπέτεια;

Τα δωρεάν γραφεία γνωριμιών βγάζουν τα έξοδά τους πουλώντας τα προφίλ των χρηστών τους (το δικό σου φυσικά θα είναι μέσα σε αυτά) και οι υπηρεσίες τους δεν είναι βεβαιωμένες. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να μπει σε αυτά και να ανεβάσει ένα ψεύτικο προφίλ εκμεταλλευόμενος τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων με διάφορους  (ίσως και παράνομους) σκοπούς. Αν επιλέξεις τη λύση αυτή θυμήσου να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην επενδύσεις σοβαρά στην νέα σου γνωριμία. 

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να παντρευτείς ενδεχομένως να είναι καλύτερο να γραφτείς σε ένα επί πληρωμή γραφείο γνωριμιών όπου με μια μικρή αμοιβή θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μιλάς  με «αληθινά» κορίτσια από την Ουκρανία και όχι με κάποιον πιθανώς άγνωστό άντρα που παριστάνει την γυναίκα.

Σε αυτά τα γραφεία οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να γνωριστούν με ξένους άνδρες υποχρεώνονται να στείλουν ένα αντίγραφο του διαβατηρίου τους και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να μπορέσουν να εγγραφούν, σε ορισμένα δε sites υπάρχει απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο προκειμένου να ενεργοποιηθεί το προφίλ των χρηστών. Αυτός ο προσεκτικός έλεγχος εξασφαλίζει ότι τα πρόσωπα είναι υπαρκτά και ότι η βάση δεδομένων είναι αληθινή.

Κάποιες φορές τα sites σου επιτρέπουν να δεις τα e-mail των γυναικών με τις οποίες κουβεντιάζεις και να συνεχίσεις την επικοινωνία και εκτός της πλατφόρμας του γραφείου. Παρόλα αυτά η επικοινωνία μέσω του γραφείου σου εξασφαλίζει ότι αν πέσεις θύμα απάτης, το προφίλ της κοπέλας θα μπλοκαριστεί και η ιδιωτική σου ζωή θα προστατευτεί. Σκέψου το λοιπόν διπλά προτού μπεις σε διαδικασία να προχωρήσεις σε εκτός site επικοινωνία.

Τα μεγάλα γραφεία γνωριμιών κρατούν ψηλά την αξιοπιστία τους λόγω του ότι προστατεύουν τα στοιχεία και τα προφίλ των χρηστών τους, ενώ παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών για τους πελάτες τους, από το να στείλουν λουλούδια στην νέα τους γνωριμία μέχρι το να διοργανώσουν το ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην αγαπημένη τους ή να τους παρέχουν μεταφραστή όταν θα συναντηθούν.

Πάρε λοιπόν την απόφαση σήμερα και έλα να γνωρίσεις ένα υπέροχο κορίτσι από την Ουκρανία!


Top 7 Speed Dating Questions